Για 2η χρονια η AMSTEL γιορτασε μαζι με τους παραγωγους της την «Ημερα Θερισμου Ελληνικης Γης»

Jun 18, 2014 707
Published in Food

Η AMSTEL, η οποία παράγεται από το κριθάρι της ελληνικής γης, γιόρτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης», μια γιορτή που θεσμοθέτησε για να τιμήσει τους Έλληνες παραγωγούς που της προσφέρουν εδώ και 7 χρόνια το κριθάρι τους.

Rate this item
(1 Vote)

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό Βόλου με ένα μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στο οποίο συμμετείχαν παραγωγοί και συνεργάτες της AMSTEL καθώς και πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία.
Με μία πλούσια ιστορία περισσότερων από 50 χρόνων, η μπίρα AMSTEL παράγεται από υψηλής ποιότητας ελληνικό κριθάρι το οποίο της εξασφαλίζει την μοναδική και αξεπέραστη γεύση της και την τοποθετεί σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Καθημερινά περισσότεροι από 3.000 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες την αγαπημένη τους μπίρα.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνάς Μαυρικάκης ανέφερε σχετικά: «Πριν από ένα χρόνο δώσαμε μία υπόσχεση και την τηρήσαμε. Η Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης έχει γίνει θεσμός και σήμερα είμαστε εδώ στον Αλμυρό Βόλου, μαζί με παραγωγούς, συνεργάτες και εκατοντάδες φίλους μας για να γιορτάσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και όλοι μαζί να πούμε “Πάμε για μια μπίρα!”. Ραντεβού ξανά σε ένα χρόνο.»