ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ SWAROVSKI ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ «ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ»

Jan 23, 2019 341
Published in WOMEN'S FASHION

Η Swarovski παρουσιάζει την πιο συναισθηματική, μέχρι στιγμής, συλλογή της για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και καλεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ακολουθήσουν την καρδιά τους, με το hashtag #FollowYourHeart και τη χαρακτηριστική λάμψη και ακτινοβολία της επωνυμίας.

Rate this item
(0 votes)

 

Από το 1895, η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής στο φως, αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της, και την αγάπη σε κάθε μορφή της. Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Η αγάπη είναι μια από τις λαμπρότερες μορφές έκφρασης. Το μήνυμά μας αυτή τη σεζόν είναι “ακολούθησε την καρδιά σου”: δείξτε τόλμη και εκφράστε κάθε πτυχή της αγάπης, του στυλ και της προσωπικότητάς σας. Η Συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μέρος της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 με έμπνευση το φως του ήλιου, θέτει στο επίκεντρο τη μοναδική λάμψη της Swarovski, αιχμαλωτίζει τις καρδιές των γυναικών ανά τον κόσμο και αναδεικνύει την ομορφιά τους».

 

 

Γιορτάζοντας την εποχή της αγάπης, η Swarovski προσφέρει μια ευέλικτη συλλογή κοσμημάτων, η οποία αγγίζει και γοητεύει τη σύγχρονη γυναίκα, καθώς αντλεί έμπνευση από μια κρουαζιέρα στους ρομαντικούς προορισμούς του Κάπρι, της Φορμεντέρα, του Πορτοφίνο και του Στρόμπολι. Η επωνυμία απογειώνει τη δύναμη της αγάπης και τη λάμψη με θηλυκά, όμορφα κομμάτια που ενσαρκώνουν το σύγχρονο στυλ, ενώ χρησιμοποιούν μια παλέτα απαλών nude και ροζ αποχρώσεων, καθαρές γραμμές και νέες αποδόσεις κλασικών συμβόλων της αγάπης.

  • Image Gallery