15η Athens Xclusive Designers Week – 2η μέρα: Νέοι σχεδιαστές μόδας

Mar 31, 2014 650
Published in Runway
12 νέοι σχεδιαστές διαγωνίστηκαν για σημαντικά βραβεία:
Stavrianna Georgiadi, Nella Ioannou, Sinister, Leon by Ilias Wia, Nikolaos Tsironis, King & Queen, Sandy Antoniou, TwoAs, Ellen S. & F. Erotokritos, Blondie.e, Anastasia Dosi, Storydrops by Electra Vasileiou. 
Rate this item
(0 votes)


 
 


Στην κριτική επιτροπή για την αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων συμμετείχαν η κα Βίκυ Καγιά, ιδρύτρια του Fashion Workshop, η κα Annabelle Dos Santos, διευθύντρια επικοινωνίας του γαλλικού οίκου μόδας Cacharel, η κα Dominique Fantaccino, Country Manager των H&M για Ελλάδα και Βουλγαρία, η κα Κατερίνα Γκούμα, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια του label “Underground”, η κα Σόνια Καζόνι, Product Manager του περιοδικού People στην Ελλάδα, η κα Genevieve Majari, φωτογράφος και administrator και η κα Claire Ardhuin, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του γαλλικού οίκου Cacharel.

Η διοργανώτρια της Athens Xclusive Designers Week, Τόνια Φουσέκη, κατά την ομιλία της στην τελετή απονομής, συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τις παρουσιάσεις τους και μίλησε για την υποστήριξη της διοργάνωσης προς τους Έλληνες σχεδιαστές αλλά και τη σπουδαιότητα της ανάδειξης Νέων ταλέντων,από την ίδρυσή της.