Η ATELIER SWAROVSKI ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ‘THEMIS Z’

Aug 01, 2018 418
Published in WOMEN'S FASHION

Η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη συνεργάστηκε με την Atelier Swarovski για να δημιουργήσει μια συλλογή κοσμημάτων αποκλειστικά για την Ελλάδα εμπνευσμένη από το νησί της Μυκόνου.

Rate this item
(0 votes)

Με αυτή τη συνεργασία η Atelier Swarovski ξεκινά την πρώτη από τις φιλανθρωπικές συλλογές Resort Collections, αποκλειστικά σε προορισμούς ανά τον κόσμο.
 
Η κα. Ζουγανέλη έχει σχεδιάσει ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές γούρι με έμπνευση από το “Ματάκι” - το παραδοσιακό ελληνικό σύμβολο που διώχνει την κακοτυχία και την αρνητική ενέργεια.
Τα  γεωμετρικά σχέδια, χαρακτηριστικά της επωνυμίας Themis Z, παίρνουν μορφή στη συλλογή μέσα από τα επιχρυσωμένα ελλειψοειδή μοτίβα και δημιουργούν μια σειρά από κομμάτια που αποπνέουν λάμψη της δεκαετίας  ‘60 .
 
Η συλλογή αυτή των 11 κομματιών περιλαμβάνει κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια. Σε κάθε κομμάτι τα κρύσταλλα είναι τοποθετημένα με το χέρι, χρησιμοποιώντας την τεχνική Pointiage της Swarovski. Η λάμψη των χρωμάτων του γαλαζοπράσινου ζαφειριού και του πράσινου της φτέρης είναι απόηχοι των όμορφων τοπίων της Μυκόνου.