ΤΟ TWEED RUN BY POSEIDONION & BARBOUR ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ!

Apr 20, 2016 1380
Published in MR. POSH

Το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel σε συνεργασία με την εταιρεία Barbour μας υποδέχθηκε για 3η συνεχόμενη φορά στο αγαπημένο αυτό νησί! 

Rate this item
(0 votes)

 

Πλήθος κόσμου με ποδήλατά και φορώντας tweed ρούχα εποχής συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ποσειδωνίου γεμίζοντάς τη με χαμόγελα. 

 

Οι περισσότερες από 300 συμμετοχές, με τον μικρότερο και πρώτο συμμετέχοντα να είναι μόλις εννέα μηνών, αποδεικνύουν έμπρακτα τη θέρμη με την οποία όλοι έχουν αγκαλιάσει το ιδιαίτερο αυτό event που δένει αρμονικά με το περιβάλλον και τον χαρακτήρα των Σπετσών. 

 

Τα σκαλιά της εισόδου του Ποσειδωνίου γέμισαν χαρούμενα πρόσωπα που απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στην καθιερωμένη “οικογενειακή” φωτογραφία, λίγο πριν ανέβουμε στα ποδήλατά μας για να κατευθυνθούμε προς την Αναργύρειο & Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών. 

 

Συνεχίσαμε την Κυριακή με τα Bike Trials στην Πλατεία Ποσειδωνίου και το Κυνήγι Θησαυρού. Οι tweeders, αφού αντεπεξήλθαν με επιτυχία στις δοκιμασίες ποδήλατου, γύρισαν όλο το νησί για να ανακαλύψουν τα στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στον μεγάλο θησαυρό!

 

Ο Αντώνης Βορδώνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Poseidonion Grand Hotel, δήλωσε:

“Η τρίτη διοργάνωση του Tweed Run επιβεβαιώνει την απόφασή μας να φέρουμε αυτό το ξεχωριστό event στις Σπέτσες. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου από όλη τη χώρα και η αγάπη με την οποία οι Σπετσιώτες έχουν αγκαλιάσει το event μας γεμίζει χαρά και επισημαίνει το πόσο αυτό ταιριάζει στον χαρακτήρα του νησιού και του ξενοδοχείου.  Είναι χαρά και τιμή μας να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που προσφέρουν στον τόπο μας και αναδεικνύουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των Σπετσών, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζουν πόσο αναγκαίο είναι να παραμένουμε αρωγοί σε οτιδήποτε προάγει τα ιδεώδη και τις άξιες που ανέκαθεν στήριζε και εκπροσωπούσε το Ποσειδώνιο”.

 

 

  • Image Gallery