Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑΡ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ BRAND ΛΑΜΨΗΣ!

Jul 29, 2016 1926
Published in MR. POSH

Λαμπερή συνεργασία της Swarovski Hellas με την Άννα Βίσση!

Rate this item
(2 votes)

 

 

Η Swarovski Hellas, συνώνυμη του στυλ και της πρωτοπορίας, ενώνει τη λάμψη της με την απόλυτη ελληνίδα σταρ, σε μια συνεργασία με πολύ μουσική και μοναδικές εμφανίσεις.

 

 

Η Swarovski Hellas θα στηρίξει την καλοκαιρινή περιοδεία της ελληνίδας τραγουδίστριας, η οποία μέχρι στιγμής περιλαμβάνει πάνω από 15 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

 

Η Άννα Βίσση με κάθε εμφάνισή εντός και εκτός σκηνής θα απογειώσει το στυλ της με ξεχωριστές της επιλογές, από τη μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της Swarovski. Πρότυπο για το στυλ και τη ροκ διάθεση, η ελληνίδα σταρ θα συνδυάσει δημιουργικά το ανατρεπτικό με το διαχρονικό και το ροκ με το ρομαντικό, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για τις επιλογές της.

 

 

Κάθε κόσμημα από τη συλλογή της Swarovski αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη σύγχρονη πολυδιάστατη γυναίκα που θέλει να αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα, πάντα με κομψότητα μαγνητίζοντας τα βλέμματα θαυμασμού.

 

 

Η κ. Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski, δήλωσε αποκλειστικά στο Posh Fashion:

"Αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά υπερήφανη είναι ότι πρόκειται για μια σπουδαία τραγουδίστρια, κορυφαία στο είδος της, και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο κόσμος την αποκαλεί "απόλυτη ελληνίδα σταρ".

Επαγγελματικά, λοιπόν, η Άννα Βίσση είναι μια λαμπερή διαχρονική αξία, όπως ακριβώς είναι και η Swarovski! Η λάμψη που και οι δύο πλευρές πρεσβεύουμε είναι αυτό που μας ενώνει σε αυτήν την ευτυχή στιγμή, κι ελπίζω και στο μέλλον.

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, για εμένα είναι μία από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες, γι' αυτό και νιώθω συγκινημένη που την γνώρισα από κοντά. Η Άννα Βίσση είναι ένας πολύ γλυκός, δοτικός και ενθουσιώδης άνθρωπος, αξίες που στη Swarovski θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα."