Η Sony τιμήθηκε με 26 βραβεία σχεδιασμού iF, εκ των οποίων τα τρία είναι χρυσά

Mar 06, 2014 658
Published in Technology
Rate this item
(0 votes)


Σύλληψη, δημιουργία, προβολή: Η Sony απέσπασε τρία χρυσά βραβεία καλύτερου σχεδιασμού για τη φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ RX10, το φορητό υπολογιστή VAIO® Tap11 και τη σειρά X9 των τηλεοράσεων BRAVIA™ 4K

Η Sony με υπερηφάνεια ανακοινώνει, σήμερα, ότι έλαβε 26 βραβεία iF, εκ των οποίων τα τρία χρυσά, από τα έγκυρα διεθνή Βραβεία σχεδιασμού iF. Τα τρία αυτά χρυσά βραβεία αποτελούν μαρτυρία της ανωτερότητας της Sony σε διάφορους τομείς, από την απαθανάτιση αναμνήσεων με τη φωτογραφική σας μηχανή, μέχρι τη δημιουργία περιεχομένου στο φορητό σας υπολογιστή και την προβολή φωτογραφιών και ταινιών στην 4K τηλεόραση στο καθιστικό σας, η οποία προβάλλει τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, από ότι η HD.

Παρακάτω θα δείτε τι είπαν οι κριτές για κάθε χρυσό βραβείο που απένειμαν στη Sony. Θα δείτε, επίσης, τη λίστα με όλα τα προϊόντα που βραβεύτηκαν για το σχεδιασμό τους, φέτος.

Χρυσά βραβεία iF 2014
BRAVIA™ σειρά X9000A | Τηλεόραση 4K LED HD
«Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ένα προϊόν αφαιρετικής αισθητικής:  μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Με το ξεχωριστό της design αλλά και τα ενσωματωμένα ηχεία, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να θεωρηθεί. Όταν είναι κλειστή δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που τραβάνε την προσοχή, μόλις, όμως, ανοίξει ξεδιπλώνεται όλο το μεγαλείο της. Κάθε άκρη, κάθε επιφάνειά της σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με τελειότητα.»
Κατηγορία: 03. ήχος / βίντεο
Εταιρεία/κατασκευαστής: Sony Corporation, Τόκυο/Ιαπωνία


DSC-RX10 | Ψηφιακή φωτογραφική
«Η φωτογραφική μηχανή RX10 της Sony είναι η ευχάριστη εξέλιξη της κλασικής φωτογραφικής μηχανής reflex με ένα φακό στο 2014. Το περίβλημα είναι απίστευτα ομαλό και ο χειρισμός της είναι εξαιρετικά εύκολος. Δεν διαθέτει άχρηστες λειτουργίες. Το προϊόν πείθει με αυστηρά, δυνατά σχήματα και έναν εξαιρετικά καθαρό σχεδιασμό σε κάθε λεπτομέρεια.»
Κατηγορία: 03. ήχος / βίντεο
Εταιρεία/κατασκευαστής: Sony Corporation, Τόκυο/ΙαπωνίαVAIO® Tap11 | Tablet PCT
«Αυτός ο φορητός υπολογιστής/tablet μάς έπεισε, επειδή αντικατοπτρίζει ένα ώριμο brand, το οποίο εξακολουθεί να καινοτομεί με σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από συνέπεια και συνοχή, και με τη σωστή χρήση υλικών, την εξαιρετική προσήλωση στις λεπτομέρειες, τη συνολική απλότητα και την καθαρότητα στην εκτέλεση.»
Κατηγορία: 05. υπολογιστές
Εταιρεία/κατασκευαστής: Sony Corporation, Τόκυο/Ιαπωνία