Το jamjar.gr συμμετέχει στην εκδήλωση «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Ευκαιρίες, Προκλήσεις και Δυνατότητες»

Mar 21, 2014 464
Published in LIFESTYLE
Rate this item
(0 votes)
Σε εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα η οποία διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, θα συμμετάσχει η ομάδα του www.jamjar.gr Η ημερίδα  με τίτλο «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Ευκαιρίες, Προκλήσεις και Δυνατότητες» θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 21 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου με την υποστήριξη του επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Με στόχο την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ήπειρο και την ενεργοποίηση του τοπικού γυναικείου πληθυσμού, η εκδήλωση θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές του ακαδημαϊκού χώρου, αλλά και καταξιωμένες επιχειρηματίες από διάφορους κλάδους οι οποίες θα μοιραστούν με το κοινό τη μέχρι σήμερα εμπειρία τους, υπογραμμίζοντας τόσο τις προκλήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος, όσο και τις ανταμοιβές που προσφέρονται στις γυναίκες που τολμούν τόσο για τις ίδιες όσο και για την κοινωνία. Ανάμεσα στις  επιχειρήσεις που θα δώσουν το παρόν βρίσκονται οι Urbangrains, Fisikashop και Apptomics.
Η Εύα Επιτροπάκη συνιδρύτρια του www.jamjar.gr δήλωσε σχετικά «Η πρόσκληση του Πανεπιστημίου αλλά και όλων των φορέων που υποστηρίζουν την εκδήλωση μας τιμά ιδιαιτέρως. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα με τις προκλήσεις αλλά και τις πολλές ευκαιρίες της αποτελεί έναν εν δυνάμει παράγοντα τόνωσης της ελληνικής οικονομίας και γι’ αυτό, θεωρούμε πως στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον εκδηλώσεις σαν και αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα» Η Βέρα Παπαγγελοπούλου, συνιδρύτρια της πλατφόρμας συμπλήρωσε «Eίμαστε πολύ χαρούμενες που μας δίδεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις δυνητικές γυναίκες επιχειρηματίες των Ιωαννίνων, να μοιραστούμε μαζί τους την εμπειρία μας και ανταλλάξουμε απόψεις για όλα τα σχετικά θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας».
Σχετικά με το jamjar
Το www.jamjar.gr  είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα αγοράς και πώλησης των πιο λαχταριστών χειροποίητων αντικειμένων. Στην πλατφόρμα του φιλοξενούνται πάνω από 70 καταστήματα Ελλήνων δημιουργών οι οποίοι παρουσιάζουν και πουλούν 1.500 μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα από κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ μέχρι παιδικά και είδη σπιτιού.