ΟΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΔΑ: «Dammi i colori» by National Opera of Greece sponsored by SWAROVSKI

May 21, 2016 1091
Published in Art

Σε μία υπέρλαμπρη βραδιά με εξαιρετικούς καλεσμένους η όπερα "Dammi i colori" σε σύλληψη Ίσμας Τουλάτου και υπό τις σκηνοθετικές και χορογραφικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου παρουσιάστηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή με το φιλοθεάμον κοινό να χειροκροτεί τον αισθητικό συνδυασμό των ιδιαίτερων κουστουμιών με την υπογραφή του Γιώργου Σεγρεδάκη και τα ξεχωριστά κοσμήματα της SWAROVSKI υπό τους μαγευτικούς ήχους βραβευμένων σολίστ συνοδεία χορευτών του μπαλέτου της ΕΛΣ.

Rate this item
(0 votes)

 

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η κυρία Αννούσκα Σβαρόβσκι, η κυρία Έλενα Γεωργανά, Γεν. Διευθύντρια της Swarovski Hellas, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω. 

Η πρόσκληση σε αυτήν την εξαιρετική βραδιά μου έδωσε μεγάλη χαρά και την παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά αναφορικά με την παρουσίαση της ιστορίας της Swarovski στο φουαγιέ της Λυρικής. Τιάρες, στέμματα και κοσμήματα υψηλής αισθητικής ταξίδεψαν από τη Βιέννη στην Αθήνα γι' αυτόν τον σκοπό και μπορείτε να τα θαυμάσετε κι εσείς στο άλμπουμ που ακολουθεί:

 

 

  • Image Gallery