"ΝΤΥΣΤΕ" ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ!

Nov 18, 2016 2749
Published in Art

Οι σύγχρονες συνήθειες στην διακόσμηση έφεραν φέτος αλλαγές και στον επαγγελματικό μου χώρο. 

Rate this item
(2 votes)

 

Ευτυχώς, σήμερα τα χαλιά έρχονται σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα με ένα κλικ! 

 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των Colore Colori είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το χαλί που θέλετε διαδικτυακά, να δηλώσετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε, και να κοπεί το χαλί στις διαστάσεις που δηλώσατε ακριβώς ώστε να ταιριάζει επακριβώς στο δικό σας χώρο!

 

Η εντυπωσιακή γκάμα χαλιών προσφέρει έμπνευση για κάθε σπίτι σε μια ποικιλία από στυλ, σχέδια και αποχρώσεις!

 

Τα χαλιά, είναι εξάλλου το απόλυτο «έπιπλο», μια και μπορεί να αναδείξει την διακόσμηση σας, αλλά και να καθίσετε πάνω σε αυτά! 

 

Το βασικό χαρακτηριστικό των χαλιών Colore Colori είναι πως δεν λερώνονται! Η ειδική επεξεργασία του νήματος τους έχει ως αποτέλεσμα να μην απορροφά τον λεκέ μέχρι να τον σκουπίσουμε.

 

Είναι ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση χάρη στην αντιστατική τους τεχνολογία.

 

Είναι αρίστης ποιότητας κι έχουν εγγύηση έως 2 έτη. Η εταιρία εγγυάται ότι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει ξεθώριασμα χρωμάτων και ξήλωμα νημάτων αφού τα χαλιά είναι πλεγμένα με εκατομμύρια κόμπους. Το υπόστρωμα του χαλιού είναι φτιαγμένο από τα ίδια τα νήματα! Εάν ξηλωθεί το ρέλι, αντικαθίσταται και αν χρειάζεται μεταποίηση σε μικρότερες διαστάσεις πραγματοποιείται εύκολα από την ίδια την εταιρεία.

 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα με την παραλαβή, ακόμα και στα παιδικά και βρεφικά δωμάτια, χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε, αφού είναι αντιαλλεργικά, αντιβακτηριακά και πιστοποιημένα από την ΕΕ ως πλήρως ασφαλή για την υγεία. 

 

Με τα διαδικτυακά καταστήματα Colore Colori μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να ανακαλύψει την ιδανική επιλογή χαλιού για κάθε χώρο που τον ενδιαφέρει!