Ο ΟΙΚΟΣ YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑ BLACK OPIUM

May 07, 2014 683
Published in BEAUTY

Ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Edie Campbell, μοντέλο της χρονιάς για το 2013, ως πρέσβειρα για το νέο άρωμα Black Opium.

Rate this item
(0 votes)


Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου στο Παρίσι, στο εναλλακτικό κέντρο πολιτισμού, Electric κατά τη διάρκεια συνάντησης με περισσότερους από 300 κορυφαίους editors ομορφιάς και key influencers.
Με τη βρετανική γοητεία της και το μοναδικό στuλ της, η Edie Campbell γρήγορα σαγήνευσε τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της μόδας. Από το 2009 όταν την ανακάλυψε  η Lucinda Chambers, η Campbell ξεκίνησε την καριέρα της ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino για τη στήλη “Young London” της βρετανικής Vogue, μαζί με ένα group up-and-coming νεαρών λονδρέζων. Συνέχισε να ξεχωρίζει στις πασαρέλες των πιο εκλεκτών οίκων μόδας. Από το ξεκίνημά της, οι φωτογράφοι γοητεύονταν τόσο από την παρουσία της όσο και από την αύρα της.
Παράλληλα με την καριέρα στο μόντελινγκ, η Campbell αποφοίτησε από το Courtauld Institute of Art, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, με σπουδές στην ιστορία της τέχνης. Το μεγαλύτερο πάθος της παραμένει η ιππασία. Το 2007 μάλιστα, κέρδισε βραβείο στους βρετανικούς αγώνες ιππασίας γυναικών, Glorious Goodwood.
"Είναι μεγάλη μου τιμή, να γίνω πρέσβειρα του αρώματος Black Opium. Το σύγχρονο όραμα για την ομορφιά, του οίκου Yves Saint Laurent Beauté αποτελεί για εμένα μεγάλη έμπνευση και είμαι ιδιαίτερα περήφανη που εκπροσωπώ ένα τόσο τολμηρό αρχέτυπο γυναίκας.” Δήλωσε η Edie Campbell. Από το καλοκαίρι του 2014 θα τη δούμε στην τηλεοπτική καμπάνια του αρώματος Black Opium, που έχει σκηνοθετήσει ο Daniel Wolfe.
“Η Edie ενσαρκώνει όλους τους σύγχρονους κώδικες της γυναίκας Yves Saint Laurent Beauté: γοητευτική, καλλιεργημένη, πνευματώδης, είναι ένα μοντέλο με άποψη. Αποτελεί beauty icon για μια ολόκληρη γενιά. Σήμερα, γίνεται μια από τις πρέσβειρες του οίκου και είμαστε τόσο περήφανοι που θα την υποδεχθούμε,” δήλωσε ο Stephan Bezy, International General Manager of Yves Saint Laurent Beauté.