ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Daily Reviving Concentrate.

Oct 16, 2015 448
Published in BEAUTY
Σε μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή 1.800 γυναικών ηλικίας άνω των 35 ετών, στην ερώτηση "πόσα χρόνια μεγαλύτερη θεωρείτε ότι σας κάνει να δείχνετε η κούραση της επιδερμίδας;", η μέση απάντηση ήταν 5,4 χρόνια μεγαλύτερη.
Rate this item
(0 votes)
 
Πρόσθετες μελέτες επιβεβαίωσαν ότι "η κουρασμένη επιδερμίδα" προβληματίζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας τη 2η ανησυχία στην Ιαπωνία, την 3η ανησυχία στη Γαλλία και την 4η ανησυχία στις ΗΠΑ και επηρεάζοντας περισσότερες από 240 εκατ. γυναίκες παγκοσμίως. Ενώ τη νύχτα η επιδερμίδα ασχολείται αποκλειστικά με την επανόρθωσή της, την ημέρα εργάζεται σκληρά για να προστατεύεται από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων και του οξειδωτικού στρες. 
 
Προσφέροντας στην επιδερμίδα το δικό της μηχανισμό ημερήσιας άμυνας, για να την αναζωογονεί και να συμβάλει στη μείωση των σημαδιών κούρασης της επιδερμίδας, το Kiehl’s Daily Reviving Concentrate ενσωματώνει ένα ειδικά επιλεγμένο και υψηλής συγκέντρωσης μίγμα συστατικών 100% φυσικής προέλευσης που περιέχει Αιθέρια Έλαια Ρίζας Τζίντζερ, Φυτικό Έλαιο Σπόρων Tamanu και έλαιο Ηλιοτρόπιου. Σχεδιασμένο για να μειώνει την καθημερινή οξείδωση που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, χάρη στην ανάλαφρη υφή του, δεν προκαλεί ατέλειες και δεν περιέχει έλαια ορυκτής προέλευσης ή paraben, ενώ απορροφάται γρήγορα και συμβάλλει στην ενδυνάμωση και την προστασία του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας για λεία, ξεκούραστη και φυσική όψη όλη την ημέρα.
 
 
ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
 
Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει εξελιχθεί έτσι, ώστε να εκτελεί διάφορες μεταβολικές λειτουργίες από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι οποίες ρυθμίζονται από το βιολογικό μας ρολόι και τους κιρκάδιους ρυθμούς. Στους ανθρώπους, ο κεντρικός κιρκάδιος βηματοδότης βρίσκεται στον υπερχιασματικό πυρήνα του υποθαλάμου. Ο ΥΧΠ λαμβάνει τα σήματα φωτός και σκότους που μεταδίδει ο αμφιβληστροειδής και ενεργοποιεί συγκεκριμένες διαδικασίες που υποδεικνύουν στον οργανισμό πώς να λειτουργήσει.
 
Όταν τα σήματα εισέλθουν στον οφθαλμικό χιτώνα, υποδεικνύοντας ότι ο ήλιος έχει δύσει και είναι πλέον νύχτα, ο ΥΧΠ ενεργοποιεί διάφορες φυσιολογικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων την έκκριση μελατονίνης, για να νυστάξουμε, ενώ παράλληλα ενισχύει το μηχανισμό επανόρθωσης της επιδερμίδας, για να την βοηθά να ανακάμπτει από τη φθορά που υπέστη στη διάρκεια της ημέρας, όπως το οξειδωτικό στρες
Όταν το φως υποδεικνύει στον ΥΧΠ ότι είναι πρωί, η επιδερμίδα μεταβαίνει σε λειτουργία προστασίας. Έτσι αυξάνεται η παραγωγή των λιπιδίων που ενισχύουν και υποστηρίζουν την αντιοξειδωτική λειτουργία των μορίων στην επιδερμίδα και στο κυρίως δέρμα, τα οποία συμβάλλουν στην καταπολέμηση της φθοράς που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και μειώνουν τη φλεγμονή.
Ακόμα όμως και με αυτό τον αποδοτικό μηχανισμό άμυνας, η επιδερμίδα εκτίθεται όλη την ημέρα σε συγκεκριμένες δυνάμεις που μπορεί να αποδυναμώσουν τη λειτουργικότητά της, όπως στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, στη γήρανση και το στρες. "Οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από τη ρύπανση, οι υπεριώδεις ακτίνες UVA/UVB και η κακή ατμόσφαιρα επιτίθενται στην επιδερμίδα μας κυρίως την ημέρα και μπορούν να καταστρέψουν τα λιπίδια, τις πρωτεΐνες και το DNA μας", δηλώνει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s. "Επιπλέον, καθώς μεγαλώνουμε, η λειτουργία προστατευτικού φραγμού πλήττεται και το αντιοξειδωτικό δυναμικό στην επιδερμίδα μειώνεται, με αποτέλεσμα να είναι η επιδερμίδα πιο επιρρεπής στη φθορά από τις ελεύθερες ρίζες και στην πρόωρη γήρανση. Λόγω του στρες, απελευθερώνεται επίσης κορτιζόλη, ένα μόριο που σχετίζεται με το μεταβολισμό της ενέργειας και κορυφώνεται τις πρωινές ώρες. Η χρόνια και υψηλή κορτιζόλη μπορεί να αναστείλει τη σύνθεση κολλαγόνου, τη σύνθεση λιπιδίων και, τελικά, να αποδυναμώσει τη λειτουργία προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, κάνοντας την επιδερμίδα πιο ευάλωτη στην αφυδάτωση, στη φθορά από τις ελεύθερες ρίζες, στη λοίμωξη και τη φλεγμονή."
Λόγω των επιπτώσεων αυτών των παραγόντων, η επιδερμίδα μας αγωνίζεται διαρκώς να προστατευτεί στη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί, η επιδερμίδα δείχνει υγιής και λαμπερή, έχει λεία υφή και οι ρυτίδες φαίνονται λιγότερο. Μέχρι το βράδυ, η επιδερμίδα έχει περάσει όλη την ημέρα αμυνόμενη ενάντια σε ένα συνδυασμό εξωγενών και ενδογενών επιθέσεων, και δείχνει πιο θαμπή και αφυδατωμένη, με πιο έντονες λεπτές γραμμές και τραχιά υφή.
 
 
Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
 
Οι χημικοί της Kiehl’s ανέπτυξαν το Daily Reviving Concentrate ενσωματώνοντας συστατικά 100% φυσικής προέλευσης σε ένα μίγμα αιθέριων και φυτικών ελαίων, για να συμβάλουν στην υποστήριξη του φυσικού μηχανισμού άμυνας της επιδερμίδας και να βελτιώνουν ορατά την επιδερμίδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και με την πάροδο του χρόνου για αναζωογονημένη, ξεκούραστη και λαμπερή όψη.
"Όταν επιλέγαμε τα αιθέρια και τα φυτικά έλαια που θα χρησιμοποιούσαμε, θέλαμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη φυσικών συστατικών που έχουν ισχυρό τεχνολογικό προφίλ, για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα και να βελτιώσουμε την όψη της", εξηγεί ο Δρ. Geoff Genesky, Επικεφαλής του Εργαστηρίου της Kiehl’s. "Το Έλαιο Ηλιοτρόπιου της Kiehl’s υποβάλλεται σε ένα επιπλέον βήμα απόσταξης που συμπυκνώνει ακόμα περισσότερο ένα ενεργό κλάσμα του ελαίου, αλλά είναι αρκετά ήπιο, ώστε να διατηρεί την ακεραιότητα του. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον και εξασφαλίζει διάφορα οφέλη για υγιή όψη επιδερμίδας, μεταξύ των οποίων η ενδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού, ώστε να διασφαλίζεται η συγκράτηση του νερού. Το Έλαιο Tamanu έχει μελετηθεί για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα προϊόν ημέρας δεδομένων των παραγόντων που πλήττουν την επιδερμίδα την ημέρα. Τέλος, επιλέξαμε το εξειδικευμένο Αιθέριο Έλαιο Ρίζας Τζίντζερ καθώς οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες έχουν αποδειχτεί σε μελέτες in vitro."
 
 
 
Η επιστημονική έρευνα των βασικών συστατικών του Daily Reviving Concentrate αποκάλυψε επίσης τα εξής:
 
Έλαιο Ρίζας Τζίντζερ: Εκτενείς μελέτες in vitro έχουν δείξει ότι αυτό το αιθέριο έλαιο προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τη λιπιδική υπεροξείδωση που προκαλείται από τις ακτίνες UVA και μειώνει σημαντικά την απελευθέρωση προφλεγμονωδών δεικτών. Είναι επίσης γνωστό ότι διεγείρει πρωτεΐνες του κυρίως δέρματος, όπως το προκολλαγόνο I, το κολλαγόνο III και η ελαστίνη.
Έλαιο Ηλιοτρόπιου: Έχει αποδειχτεί ότι αυτό το φυτικό έλαιο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, μειώνει την ερυθρότητα και βελτιώνει τη λεία υφή της επιδερμίδας. Διαθέτει επίσης αποδεδειγμένες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθώς μειώνει in vitro την απελευθέρωση προφλεγμονωδών δεικτών. Επιπλέον, μελέτες in vitro έχουν αποκαλύψει ότι το Έλαιο Ηλιοτρόπιου διεγείρει τους υποδοχείς που εμπλέκονται στη σύνθεση των λιπιδίων του προστατευτικού φραγμού και στην ωρίμανση των κερατινοκυττάρων.
Έλαιο Tamanu: Αυτό το φυτικό έλαιο έχει μαλακτικές ιδιότητες για να σφραγίζει την υγρασία στην επιδερμίδα. Επιπλέον, χάρη στη σύνθεσή του που είναι πλούσια σε λιπίδια, τα οποία είναι σημαντικά για την υγιή όψη της επιδερμίδας -όπως το λινολεϊκό οξύ- προσφέρει προστατευτικές ιδιότητες που αναστέλλουν την απελευθέρωση προφλεγμονωδών δεικτών, με αποτέλεσμα να καταπραΰνει την επιδερμίδα.
 
 
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΜΙΑΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
 
Για να διασφαλίσουν βέλτιστη αποτελεσματικότητα, οι χημικοί της Kiehl’s επέλεξαν ένα ειδικό σύστημα απελευθέρωσης για τη σύνθεση, το οποίο μιμείται τον τρόπο που αμύνεται η ίδια η επιδερμίδα. Την ημέρα, η επιδερμίδα παράγει σμήγμα, ένα έλαιο που περιέχει λιπίδια και σκουαλένιο και σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό, αναπληρώνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα και σφραγίζει την υγρασία.
Το Daily Reviving Concentrate της Kiehl’s περιέχει φυτικά και αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην προστασία της επιδερμίδας. Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες ουσίες που εκχυλίζονται από φυτά μέσω απόσταξης με ατμό. Ο όρος αιθέριο (essential) υποδηλώνει ότι το έλαιο έχει το χαρακτηριστικό άρωμα η το απόσταγμα (essence) του φυτού. Αυτά τα έλαια απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα και τα βασικά τους συστατικά συμβάλλουν στην προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό και περιβαλλοντικό στρες.
Τα φυτικά έλαια περιέχουν λιπαρά οξέα και λαμβάνονται από φυτά. Όταν λαμβάνονται με ψυχρή συμπίεση, τα φυτικά έλαια περιέχουν σημαντική ποσότητα πρωτεϊνών και λιποδιαλυτών βιταμινών (όπως βιταμίνες E και A). Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι τα φυτικά έλαια "περιβάλλουν" την επιδερμίδα και λειτουργούν προστατευτικά, για να μπορεί η επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα ενυδάτωσης. Αυτό είναι ιδιαιτέρως ευεργετικό για την επιδερμίδα στη διάρκεια της ημέρας, όταν η λιπιδική της λειτουργία αποδυναμώνεται λόγω των επιθετικών περιβαλλοντικών παραγόντων.
"Οι χημικοί της Kiehl’s επέλεξαν μια ιδανική σύνθεση για αυτό το σκεύασμα ημέρας", σημειώνει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s. "Αυτά τα εξειδικευμένα φυτικά και αιθέρια έλαια δεν σχηματίζουν μόνο μια προστατευτική στρώση που περιορίζει την εισχώρηση επιθετικών περιβαλλοντικών παραγόντων, οι οποίοι είναι γνωστό ότι αποδυναμώνουν την επιδερμίδα, αλλά λειτουργούν και σαν ένα ευεργετικό απόθεμα που εξασφαλίζουν συνεχή ενυδάτωση και ενισχύουν την ικανότητα της επιδερμίδας να αμύνεται ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες όλη την ημέρα."
Χάρη σε αυτό το μίγμα φυτικών και αιθέριων ελαίων, το Daily Reviving Concentrate της Kiehl’s προσφέρει στην επιδερμίδα ανάλαφρη προστασία που απορροφάται γρήγορα. Για να βοηθάτε την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή και ξεκούραστη κάθε μέρα, εφαρμόζετε 2 – 3 σταγόνες σε καθαρή επιδερμίδα μετά τον ορό και πριν την κρέμα.
 
Μέγεθος: 30ml 

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 39,60€
 
 
Τα προϊόντα Kiehl’s είναι διαθέσιμα στα corner Kiehl’s:
 
HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 210-339-0284 // HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608 // ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα, τηλ. 6947-209654 // HONDOS CENTER ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά, τηλ. 6948985505 // ATTICA GOLDEN HALL: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 6958476976 // GALLERY DE BEAUTE – THE MALL ATHENS: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, τηλ. 6942845252 // ΗΟΝDOS CENTER APOLLONIA POLITIA: Λ. Γεωργικής Σχολής 84, Θεσσαλονίκη, τηλ. 6944185606 // ΑTTICA: Τσιμισκή 48 - 50, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 6936965913 // HONDOS CENTER ΟΜΟΝΟΙΑ: Πλατεία Ομονοίας 4, Αθήνα, τηλ. 210 5282800.